top of page

About Us

We Build for People

Projectontwikkelaar Komito

"Probam heeft zich bewezen als onze ideale partner in projectbegeleiding en bouwadvies. Met hun can do mentaliteit en meedenkende houding hebben ze ons project naar een hoger niveau getild.

Vanaf het eerste contact met Probam voelden we ons begrepen en gehoord.CEO en Principle Consultant Peter Van Lierde en het team stonden altijd klaar om met ons mee te denken en creatieve oplossingen aan te dragen.

 

Ze gaven ons het vertrouwen dat we samen tot de beste resultaten zouden komen.

 

Wat ons vooral aansprak, was de levendige en plezierige sfeer die Probam wist te creëren. Ze namen het project serieus, maar wisten tegelijkertijd een goede dynamiek belangrijk is. Dit zorgde voor een prettige samenwerking en een positieve energie gedurende het hele traject.

Daarnaast waren we onder de indruk van de deskundigheid en ervaring van Probam. Ze hebben een diepgaande kennis van de bouw- en professionele dienstverlening, wat duidelijk te merken was in hun advies en begeleiding. Ze hielpen ons om uitdagingen te overwinnen en maakten van ons project een groot succes.

Probam is naar een betrouwbare en meedenkende partner in projectbegeleiding en bouwadvies. Peter Van Lierde en zijn team zullen je niet teleurstellen!"

Relationships

Bij Probam begrijpen we het belang van sterke relaties in de bouw- en professionele dienstverlening. Als een toonaangevend bedrijf in de sector streven we naar een nauwe samenwerking en vertrouwensrelaties met onze klanten.

Onze focus ligt op het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met zowel aannemers als klanten. Door middel van open communicatie, wederzijds respect en het delen van gemeenschappelijke doelen, kunnen we succesvolle projecten realiseren.

Experience

Bij Probam hebben we een schat aan ervaring in de bouw- en professionele dienstensector. Met jarenlange betrokkenheid bij diverse projecten hebben we waardevolle kennis en inzichten verworven. We begrijpen de complexiteit van de industrie en zijn goed uitgerust om klanten te adviseren en begeleiden bij elk aspect van hun projecten. Vertrouw op onze expertise en profiteer van de voordelen van onze ervaring bij het realiseren van uw doelen.

Accountability

Bij Probam hechten we veel waarde aan accountability. We geloven in het nemen van verantwoordelijkheid voor onze acties en het streven naar transparantie in onze processen. We houden onszelf en onze teams verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige diensten en het behalen van de gewenste resultaten. Als uw partner zorgen we ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang, kosten en eventuele uitdagingen. We zijn vastbesloten om u een gevoel van vertrouwen en gemoedsrust te geven, wetende dat we verantwoordelijkheid nemen voor het succes van uw project.

Our Mission

We Aim to Build a Better World

Bij Probam is onze missie helder: we streven ernaar om de voorkeurspartner te zijn in projectbegeleiding en bouwadvies. Met onze diepgaande expertise, innovatieve aanpak en excellente service willen we duurzame en succesvolle resultaten leveren aan onze klanten. Onze focus ligt op het overtreffen van verwachtingen, het creëren van waarde en het bevorderen van efficiëntie. We zetten ons in voor continue verbetering en het aannemen van nieuwe technologieën, terwijl we ook bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

bottom of page