Peter Van Lierde Peter Van Lierde - nieuwe CEO

Peter Van Lierde

2 november 2022

Sinds november 2022 werd Peter Van Lierde aangetrokken als CEO van Probam. Hij neemt daarmee de dagelijkse leiding over van Jeroen Govers die ons bedrijf heeft verlaten in oktober 2022.

Peter heeft een Master in Biochemie, Bouwkunde en Topografie, daarnaast ook een diploma Veiligheidscoördinator en EPB-Verslaggever. Hij volgde verder ook nog de post-graduaat in Vastgoedkunde (KUL) en Duurzaam Wonen (KUL) en Sustainable Studies (Cambridge). Verder volgt hij diverse webinars om zodoende up-to-date te blijven aangaande wat er reilt en zeilt in de Vastgoed sector.

Begonnen als diender (jobstudent) op de bouwwerf, na zijn studies zijn carrière gestart als werfleider, projectleider en doorgegroeid tot technisch directeur bij een klasse 5 aannemingsbedrijf om dan de ommezwaai te maken richting de projectontwikkeling (woning- en appartementsbouw). De laatste jaren was hij als projectdirecteur verantwoordelijk voor grootschalige gebieds- en stadsontwikkelingen. (mix van residentieel, commercieel en recreatief vastgoed), waarin hij de nadruk legde op duurzaamheid, participatie, en betaalbaar wonen.

In zijn vrije tijd actief bestuurslid binnen een sportfederatie van Sport Vlaanderen.

Contact

Heb je vragen over onze diensten of wil je samenwerken?
Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Vul hier het contactformulier in